We Rock!

Los Guardians del Pont, LGP, ha arribat a la fi. Amb la prematura mort del nostre bateria, en Quim i jo, juntament amb l’oficina de management, hem decidit que no té cap mena de sentit continuar el projecte sense en Martín. Mig en broma i mig seriosament, sempre dèiem que o tots tres o cap, “estáis locos” ens deia en Martín, (suposo que per qüestió d’edat).
Quant en Martín em va proposar fer un grup per allà el 2009, no ho vaig dubtar ni un minut, a pesar que jo ja tenia la meva vida musical encarrilada com a Cardoner, a l’arribada d’en Quim encara ho vaig tenir més clar, no per la part mediàtica com s’han pensat alguns i algunes, sinó per l’amistat que teníem també de tants i tants anys.
Amb en Martín, vam començar junts en diferents projectes per allà el 1981 i fins la seva mort hem estat units i lluitant per posar el heavy metal en el lloc que li correspon a Catalunya, tot i que, com ell deia “algunos nos pongan palos en las ruedas”.
La vida continua, per tant, si la salut m’acompanya continuaré fent discos i espero que gires, així ho voldria l’amic Martín. Moltes gràcies a la gent que ha cregut amb LGP, Mànager, família, tècnics, back liners, muntadors, promotors, alguna premsa, (ja saben qui són), i a la infinitat d’amics i amigues que hem fet durant aquests deu anys de vida com a grup, un grup de tres “melenudos” que, en ocasions, fins i tot, a alguns els hi emprenya.

WE ROCK !!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.